Motivul pentru care este bine sa dormi cu un cactus in dormitor – cu siguranta nu stiai asta

0

Cactusii au un metabolism special care este cunoscut sub denumirea de CAM. La fel precum plantele suculente, membrii familiei cactusilor sunt foarte bine adaptati unui mediu care are precipitatii reduse. Frunzele lor sunt transformate in spini, in scopul de a preveni evaporarea apei prin transpiratie. De asemenea, spinii lor servesc pe post de aparare plantei contra animalelor insetate.

In cazul in care iti plac plantele foarte mult, insa nu prea ai timp sa te ocupi de ingrijirea acestora si sa le uzi regulat, plantele mai pretentioase nu sunt tocmai pentru tine, astfel ca avem o optiune mai potrivita: cactusul. Nu au nevoie de multa ingrijire si nici de prea multa atentie.

Nu doar ca este o planta frumoasa care ofera un aspect placut camerei tale, ci are si unele beneficii asupra calitatii somnului tau.

Este adevarat ca se spun multe lucruri ciudate despre cactusi, insa sunt plante foarte potrivite pentru dormitor, datorita faptului ca pe timpul noptii acestia produc oxigen.

Ba mai mult, aceste plante absorb undele electromagnetice, asadar sunt ideale sa fie puse langa televizor, langa radio sau langa calculator ori alte aparate electrice, fara probleme.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net si ro.wikipedia.org

Photo: Lushome

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!