Iubesti o femeie care s-a nascut in luna decembrie? Afla care sunt secretele pe care ea le ascunde

0
  1. Este realista: femeia care este nascuta in luna decembrie se bazeaza pe logica si este foarte realista. Ii place sa cunoasca oameni noi, spune tot ceea ce are pe suflet, fara ocolisuri. Nu vei reusi sa vezi o femeie nascuta in luna decembrie incredibil de optimista. Ea mereu stie ca exista parti si bune si rele, pe care le ia ca atare.
  2. E sarcastica: vorbeste sincer, atat de sincer incat adevarul ei te va durea. O poti considera sarcastica, insa ar trebui sa fii incantat. Vei stii cu siguranta ca ea nu te minte, desi uneori sa te minta frumos ti-ar placea mai tare.
  3. Este aventuriera: ii place sa se plimbe, astfel ca nu rateaza nici un fel de calatorie, in special daca este la un pret bun.
  4. Este independenta: femeile care sunt nascute in aceasta luna nu vor sa auda ceea ce au de facut, in special daca tonul este de comanda. Daca vrei ceva, trebuie sa ii ceri precum ti s-ar face un favor. Nu ii plac insa, nici barbatii slabi, astfel ca este necesar sa gasesti un echilibru, sa nu fi nici autoritar, nici papa-lapte.
  5. Este populara: in cazul in care esti genul de persoana geloasa, nu te implica intr-o relatie cu o femeie nascuta in ultima luna din an, deoarece are multi prieteni si este foarte populara. Nu te indoi de fidelitatea ei, respect-o. Nu o intreba cine este barbatul cu care vorbeste la telefon, deoarece se va simti jignita.

 

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Adaptare dupa sursa: sfatulparintilor.ro

Photo: Shutterstock

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!