Mariana Cojocaru: „Aceste zodii au o compatibilitate perfecta in cuplu si sunt menite sa fie impreuna”

0

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvaluit, la emisiunea “Vorbeste lumea”, care sunt perechile de zodii intre care exista o compatibilitate perfecta.

Berbec – Leu
O relatie de durata. Leul este cea de-a cincea zodie, iar in numerologie este echivalentul plexului solar. Daca unii iubesc cu mintea (Berbecii), Leii iubesc cu inima. Compatibilitatea dintre cele doua zodii este perfecta si in astrologie si in numerologie.

Taur – Rac
O relatie facuta sa mearga. Taurul are ca si planeta care guverneaza Venusul dar si Luna, care este si patronul Racului. Compatibilitatile lor sunt date de Soare si de Luna.

Gemeni – Fecioara
Cuplu de succes. Gemenii sunt foarte compatibili cu Fecioarele. Ca cifre de destin avem 3 si 6. Sunt zodii care au structura mercuriana. Este o compatibilitate nocturna si diurna. Gemenii sunt diurni, Fecioarele sunt nocturne. Se intalnesc ca ziua cu noaptea.

Balanta – Capricorn
Un viitor stralucit. Exista tot felul de lucruri care ne arata directia corecta. Au o relatie intensa si foarte apropiata. Cifrele lor de destin sunt 7 si 10. Capricornul este ingerul pazitor al Balantei. Se completeaza unul pe altul.

Scorpion si Varsator
Un dou extrem de creativ. O relatie care duce cu gandul la cariera. Lucreaza foarte bine in echipa. Daca cifra de destin a Scorpionului este 8, 11 este a Varsatorului. Au o relatie perfecta si in numerologie.

Sagetator – Pesti
Fac echipa buna impreuna. Cifra de destin 9 (a Sagetatorului) tine de spiritualitate, de religie, ne aduce cele mai importante elemente in viata. Sunt considerate spirite pereche.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

SURSA

Photo: Romania TV

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!