Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

0

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

In 2012, un barbat le producea cosmaruri femeilor care circulau cu tramvaiul 41, dupa ce mai multe tinere facusera plangere ca au fost intepate cu un ac in timpul calatoriei. Pana cand barbatul a fost prins, au existat tot felul de scenarii, unele de-a dreptul ingrozitoare: cum ca acul este infectat cu SIDA sau cu alte boli contagioase. De altfel, sase dintre victimele sale s-au prezentat de urgenta la spital de teama ca acul ar fi putut fi contaminat.

Intr-un final, una dintre victimele obsedatului din tramvai a avut prezenta de spirit si l-a fotografiat pe acesta, iar imaginea a circulat in mediul online, alaturi de un avertisment. Asa a si fost prins agresorul de politisti. Asta dupa ce opt femei depusesera plangere la politie.

El si-a recunoscut fapta, a spus ca le-a intepat pe femei cu agrafe de birou si ca a facut acest lucru pentru a le atrage, de fapt, atentia. El a fost acuzat de tulburarea linistii publice si ultraj impotriva bunelor moravuri si a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare. In plus, el a trebuit sa plateasca despagubiri cate 7.700 lei fiecareia din cele opt femei pe care le-a atacat in tramvai. Anul trecut, barbatul a solicitat in instanta reabilitarea judecatoreasca, mai exact stergerea din cazier a pedepsei cu inchisoarea, iar magistratii i-au acceptat cererea.

Chiar si dupa ce “agresorul cu ac”, asa cum a fost el numit, a fost prins de politisti, multa vreme, calatorii au trait cu spaima unei intamplari tragice.
Povestea din tramvaiul 41 a fost reinviata acum, la alte dimensiuni. Tragedia de marti seara de la metrou, cand Magdalena Serban, o persoana cu probleme psihice, a impins o tanara de pe peron, in fata metroului, a creat noi spaime in randul calatorilor.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!