Motivul pentru care nu este nici bine si nici indicat sa asculti colinde cu mult timp inainte de sosirea Sarbatorilor de Iarna

0

Te aflii printre persoanele care asculta deja colinde? Ei bine, conform spuselor psihologilor, ei sunt de parere ca acest obicei ne poate afecta in mod serios starea de spirit si nu neaparat in bine.

Un psiholog avertizeaza ca ascultarea de colinde cu cateva saptamani inainte de Craciun ar putea spori instantaneu nivelul de stres caruia ne supunem odata cu sosirea acestui anotimp si odata cu sosirea acestei sarbatori. De ce? Datorita faptului ca aceste colinde ne duc cu gandul la multimea de treburi pe care trebuie sa le ducem la bun sfarsit in zilele care sunt inainte de Craciun. Ba mai mult, ne trimite cu gandul la toate planurile si toate amanuntele pe care le avem de stabilit, legat de masa de Craciun, de cumparaturi, de cadouri, de impodobitul bradului, curatenia pe care trebuie sa o facem si altele.

Toti acesti factori care apar in subconstientul nostru odata ce ascultam colinde pot sa ne provoace un stres mult mai mare decat am putea noi sa ne imaginam, astfel ca aceasta stare are sa dainuie pana de Sarbatori iar noi vom fi tinuti intr-un continuu stres.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: YouTube

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!