Hotii l-au lasat fara bani de inmormantare

0

Un batran in varsta de 80 de ani din satul Arsura, judetul Vaslui, a fost „ars” la buzunar de catre hoti. Mai multi indivizi au patruns in casa sa si au sustras o suma mare de bani, pusa deoparte pentru inmormantare.

Necaz mare pentru Mitica Dudeanu, un octogenar din Vaslui, dupa ce casa i-a fost pradata de hoti. Batranul a ramas fara suma de 3.300 de lei, pe care a strans-o cu greu pentru propria inmormantare.

„Este un batran de la noi din sat, Mitica Dudeanu, care a strans si el niste banuti, cel mai probabil, pentru inmormantare sau, in tot cazul, pentru zilele negre. Politistii au venit, au facut cercetari in gospodaria omului, pentru a da de urma hotilor. Au stat ceva vreme, pentru a face ancheta. Mosul si sotia, si ea tot in varsta de aproape 80 de ani, nu ar fi putut reactiona, nici daca i-ar fi auzit patrunzandu-le in casa. Niste derbedei, ca altfel nu se pot numi cei care au jefuit doi batrani. Normal ca sta toata lumea cu frica, pentru ca, daca nu vor fi prinsi, ei isi vor face un obicei din a fura din casele oamenilor. La noi, in Arsura, s-a mai furat din casele oamenilor, numai ca hotii n-au prea fost prinsi. Ei au umblat sa isi faca bani de hram, caci la Arsura si Fundatura, a fost hram de Sfantul Neculai”, au declarat vecinii pentru Vremea Noua.

SURSA

Photo: Shutterstock

Loading...
Copy
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!