2 semne zodiacale vor avea de suferit in Luna Noua in Scorpion – afla despre cine este vorba

0

Din data de 18 noiembrie am intrat in Luna Noua in semnul Scorpionului, ceea ce va afecta toate zodiile, venind cu vesti proaste, stari neplacute si situatii dificile pentru doi dintre nativii zodiacului. Afla despre cine este vorba:

Taur: acest nativ se autoizoleaza de lume si intra intr-o stare profunda de meditatie. Nu vor lipsi momentele de suferinta psihica, avand remuscari si se vor autoinvinovatii  pentru foarte multe dintre esecurile din viata lor de pana acum. De asemenea isi vor face aparitia autocritica si anxietatea, astfel ca foarte greu vor reusi sa iasa din butoiul cu melancolie. Cu toate acestea, retragerea ar putea sa fie in favoarea lor, daca ar sti cum sa foloseasca aceasta perioada in scopul de a scoate ce e mai bun la suprafata.

Scorpion: acesti nativi sunt cei mai influentati de Luna Noua. Acestia vor trece printr-o etapa de schimbare, de autoevaluare, astfel ca vor trage concluzii drastice cu privire la propria persoana. Cu alte cuvinte, un inceput nou in ceea ce priveste personalitatea lor are loc. Se vor izbi de evenimente pe care nu vor sti cum sa le inteleaga la primul contact si vor avea de depasit situatii din care vor crede ca nu mai au nici o scapare. Cu ajutorul calmului si al rabdari vor reusi sa treaca peste aceasta perioada fara ca macar sa se aleaga cu rani sufletesti. La final, vor remarca ca a fost o treapta benefica in evolutia lor.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Fine Art America

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!