Scapa de durerea de cap folosind acupresura

0

Acupresura este o metoda simpla si fiabila, chiar daca sunteti incepator. Data viitoare cand va deranjeaza durerile de cap, incercati aceasta solutie simpla, care se bazeaza pe acupresura, o metoda naturala de vindecara derivata din medicina traditionala chineza.

Cum sa scapi de o durere de cap prin masarea punctului Hoku pe mana? In acest fel, vei stimula anumite puncte de-a lungul cailor energetice, care merg de la mana pana la cap, semnaland organismul sa redirectioneze excesul de energie care ofera durerea de cap.

Cum sa gasim acest punct? Intinde toate degetele de la mana stanga. Acest punct este micul “deal” dintre degetul mare si cel aratator. Pentru o localizare exacta, verifica imaginea de mai jos.

Cum se activeaza?

Aseaza degetul mare si degetul aratator al mainii drepte deasupra si sub acest punct pe mana stanga. Incepe apoi incet sa cresti presiunea si sa simti relaxarea musculara. Este recomandat sa apesi mai usor, decat sa pui prea multa presiune si sa faci mai mult rau decat bine. Presiunea ar trebui sa dureze undeva intre 20 si 30 de secunde, in timpul careia respiratia sa fie ritmica si ocazionala, prin intermediul nasului. Repetati de trei ori, apoi faceti exact acelasi lucru pe partea cealalta pana ce simtiti o usurare.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!