Motivul pentru care medicii recomanda consumul foarte rar de alcool

0

In ultimul timp se intampla tot mai des sa auzim despre diferite tipuri de alcool ca sunt sanatoase, ba chiar, adesea ni se recomanda consumul a cate un pahar in fiecare zi. Cu toate acestea, medicii doresc sa atraga atentia asupra unui fapt: nu exista bautura alcoolica sanatoasa, atunci cand este consumata excesiv.

Ba mai mult, medicii ne mai informeaza asupra unui fapt: toate tipurile de alcool pot duce la aparitia unor boli grave, precum cancerul. In aceasta categorie se enumera chiar si vinul rosu, despre care s-a spus de-a lungul timpului ca este o bautura alcoolica benefica pentru sanatatea organismului nostru si despre care se mai spune ca are capacitatea de a preveni aparitia numeroaselor boli.

Prin urmare, unii medici sustin faptul ca cel mai bine este sa evitam consumul de alcool pe cat posibil, astfel incat sa il consumam cu moderatie si foarte rar, in scopul de a ne proteja sanatatea organismului si aparitia anumitor boli.

Tu cat de des consumi alcool si ce fel de bautura alcoolica iti place sa savurezi? Asteptam raspunsul tau in sectiunea de comentarii.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Novo Clique

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!