Ce iti spune dimensiunea mainilor despre personalitatea ta

0

Marimea unei maini poate dezvalui anumite aspecte despre personalitatea ta, acestea fiind instrumentul sufletului. Fiecare actiune a mainilor noastre ne spune multe despre natura si chiar despre caracterul nostru.

Analist al mainii si al amprentelor digitale, Helen Elizabeth Evans, ne spune faptul ca acele caracteristici mai evidente ale mainilor noastre nu se schimba, insa liniile mai fine, culoarea, modul in care ne tinem degetele, se pot schimba in functie de sentimentele, de sanatatea si de modul in care alegem sa ne folosim energia. Liniile de pe mana dreapta reprezinta personalitatea publica iar cealalta, viata noastra privata.

Mana fiecaruia este alcatuita din 27 de oase, 29 de articulatii si 123 de ligamente. Din acest motiv, cea mai activa parte a corpului uman este aceasta.

Pentru inceput, ar trebui sa ne masuram dimensiunea mainilor. Aseaza degetul mare pe mana dreapta si intinde-ti mana in sus spre incheietura mainii. In cazul in care poti sa iti atingi cu usurinta incheietura, mainile tale sunt de dimensiuni mici, daca nu reusesti, sunt de dimensiuni mari.

Ce ne spune o mana mica despre personalitatea noastra: ei bine, acest lucru inseamna o personalitate aventuroasa, spontana si sincera. Datorita acestei naturi, adesea te trezesti in probleme ori necazuri. Ai si o latura realista, de abordare directa a problemelor si de a rezolva totul intr-un mod logic si practic. Relatiile personale sunt presarate cu cateva momente dramatice.

Ce spune o mana mare despre personalitatea ta: acest lucru inseamna ca esti un perfectionist innascut si foarte concentrat pe detalii, indiferent de cat timp iti ia. Datorita acestui fapt, nu esti niciodata punctual, dar in cele din urma te dovedesti a fi un angajat productiv. Personalitatea ta este impulsiva, reactionand in exces datorita sensibilitatii tale, in special in fata criticilor.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Blackburn Tools

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!