Motivul pentru care nu ai voie sa salvezi o persoana de la inec, in China

0

Fiecare tara isi are propriul set de reguli pe care nu ai voie sa le incalci. Spre exemplu, China nu face exceptie.

Mentalitatea misterioasa a locuitorului din Est a afectat chiar si legile din China. Un lucru mai putin obisnuit care se intampla in aceasta tara, este interzicerea salvarii unei persoane de la inec, considerandu-se a fi o fapta ilegala.

Aceasta lege este conectata cu filozofia estica. Conform acesteia, se spune ca este imoral sa intervii in destinul unei alte persoane. In cazul in care acesteia ii este scris sa moara, aceasta trebuie sa moara si nici un alt om nu are dreptul de a intrerupe acest fir al vietii.

Cu toate acestea, scepticii sustin ca aceasta lege este numai o metoda “murdara” a autoritatilor chineze pentru a reusi sa controleze populatia, conform girly.ro citat de realitatea.net.

Suntem foarte interesati de parerea ta in legatura cu aceasta lege iesita din comun, tinand cont de faptul ca oamenii ar trebui sa faca tot ceea ce le sta in putere pentru a salva alte persoane, in loc sa puna astfel de legi. Cu toate acestea, asteptam sa ne impartasesti opinia ta in sectiunea de comentarii.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!