Masca de par din ingrediente naturale

0

Corpul este expus zilnic la factori care cauzeaza un anumit grad de deteriorare. De exemplu, o activitate simpla precum jogging-ul (daca nu e facut in mod corespunzator) poate provoca probleme la oase, dar cu toate acestea, corpul are metodele sale de a repara daunele.

Din pacate, nu putem spune acelasi lucru despre par si despre daunele pe care le sufera. Parul este incredibil de delicat si chiar si o schimbare a conditiilor meteorologice poate avea un impact asupra lui. Ca orice alt organ, parul trebuie sa primeasca nutrientii necesari pentru a fi frumos si sanatos. Din acest motiv, putem spune ca parul sanatos este combinatia dintre o alimentatie buna, varsta, ingrijire si climatul adecvat, precum si echilibrul hormonal.

Din fericire, exista mai multe metode care ne pot ajuta sa ne pastram parul frumos si matasos cu usurinta. Chiar daca nu putem combina factorii mentionati anterior, exista intotdeauna moduri de a avea un par frumos. O multime dintre ele sunt remedii naturale, despre care vom vorbi si noi acum.

Ingrediente:

Ghimbir (1 bucata de radacina)

Ulei de masline (1 lingurita)

Miere (1 lingurita)

Mod de preparare:

Prepararea acestui remediu pentru par nu este deloc dificil. Trebuie doar sa radeti radacina de ghimbir si sa ii extrageti sucul. La final, puneti lichidul intr-un recipient impreuna cu restul ingredientelor si amestecati bine. Asta va fi de ajuns pentru a avea un tratament pentru par. Aplicati pe par o data pe saptamana dupa spalare. Lasati-l apoi sa actioneze aproximativ 40 de minute.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

Photo: Health Revolution Magazine

 

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!