Ce se intampla in organismul tau atunci cand mananci rosii prea des

0

Rosia este o leguma extrem de sanatoasa, insa este important sa fie consumata cu moderatie. Atunci cand intreci masura, este posibil sa te confrunti cu efecte grave ale acesteia.

Arsuri stomacale: acestea pot aparea atunci cand consumi alimente care sunt bogate in acid. Un exemplu potrivit il constituie rosiile, alimentele grase sau picante. In cazul in care se intampla sa va confruntati cu arsuri la stomac in mod regulat, adica mai mult de doua ori pe saptamana, este foarte posibil sa aveti o afectiune care ar putea sa necesite ingrijirea medicului specialist.

Intoleranta la mancare: aceasta intoleranta la mancare poate rezulta din consumarea unor cantitati mici de rosii, care pot cauza probleme digestive, precum durerea de stomac ori crampele abdominale. Simptomele intolerantei la rosii pot varia in functie de fiecare, adica de la o persoana la alta. In cazurile care sunt mai usoare, pot sa nu apara daca nu sunt consumate cantitati mari de rosii, indiferent sub ce forma, fie ele crude, fie fierte.

Din aceste motive, noi va recomandam sa consumati rosii in cantitati moderate, pentru a va feri organismul de diferite neplaceri care pot fi provocate in urma unui exces.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Alphr

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!