O metoda eficienta pentru a scapa de infectiile fungice

0

In timpul verii, picioarele transpira mai mult decat in alte sezoane, astfel incat exista o probabilitate mai mare de a dezvolta infectii fungice in zona din jurul degetelor de la picioare.

Unghiile de la picioare sunt mai frecvent afectate decat cele de la maini. Numele medical pentru o infectie fungica a unghiilor este onicomicoza. De obicei, nu este grava dar este foarte dificil si neplacut de tratat. Infectia se dezvolta lent si cauzeaza decolorarea, ingrosarea si distorsionarea unghiei.

Lucrurile pe care le puteti incerca pentru a o evita

Tineti mainile si picioarele curate si uscate

Purtati pantofi care sa va vina bine, din materiale naturale, si sosete din bumbac curate, acestea va vor permite sa “respirati”

Foloseste o unghiera separata pentru unghiile infectate

Nu imparti prosoapele sau sosetele cu altcineva

Nu umbla descult in zonele publice

 

Cu toate acestea, daca aveti probleme cu infectiile fungice, exista diferite remedii naturale de inalta eficienta, care pot vindeca infectia in una sau doua luni. Trebuie doar sa va inmuiati picioarele in bicarbonat de sodiu. Acesta deja il aveti probabil disponibil in bucatarie si poate fi folosit si pentru vindecarea ciupercilor de la picioare. Mai ajuta si la neutralizarea mirosului de la picioare. Adaugati o jumatate de cana de bicarbonat de sodiu, un sfert de cana de peroxid de hidrogen 3% si o jumatate de cana de epsom in apa fierbinte. Amestecati ingredientele si apoi adaugati un sfert de cana de otet.

Inmuiati-va picioarele in amestec timp de 10 minute, apoi spalati-le cu apa curata si uscati-le. Repetati procesul de doua ori pe zi timp de cateva saptamani, sau cat e nevoie.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

 

Sursa: healthylifeidea.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!