Cum ai putea sa scapi de negi, fara sa fie nevoie sa apelezi la bisturiu – solutia eficienta la care nu te-ai fi gandit

0

Negii sunt excrescente noncanceroase ale pielii care sunt produse de papilloma virusul uman, in cele peste 100 de feluri ale sale, penetrand stratul cel mai de sus al pielii, prin zonele cu leziuni. Devine vizibil doar dupa noua luni.

Odata ce acestia apar, se raspandesc extraordinar de rapid, prin imprumutarea prosoapelor, aparatelor de ras, ori a altor obiecte personale, ori de la dusurile comune, bazine de inot si piscine.

Se pare ca, albinele folosesc propolisul, un real miracol al naturii, in scopul de a proteja stupul de agresorii externi, avand o actiune bactericida foarte puternica (ucide bacterii), bacteriostatica (opreste dezvoltarea bacteriilor) si antifungica (adica impotriva mucegaiului). Aceste actiuni, per ansamblu, sunt responsabile de prevenirea imbolnavirii stupului si de mentinerea sanatatii acestuia. In cazul oamenilor, rolul propolisului este acelasi, adica un real izvor de sanatate.

De acum vei putea sa scapi cu usurinta de negi, fara a mai fi nevoie sa apelezi la bisturiu. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui o bucatica de propolis de marimea unei alune pe neg si sa bandajezi, astfel incat principiile sale active sa isi faca efortul local.

De la o zi la alta vei vedea cum vor aparea rezultatele acestui antibiotic natural. In numai cateva zile vei scapa, iar locul se va vindeca intr-un mod fantastic!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: David Avocado Wolfe

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!