Coincidenta cutremuratoare. Trebuia sa ii spunem „La Multi Ani” Stelei Popescu, astazi, chiar in ziua in care este inmormantata

0

Stela Popescu, marea stea a teatrului romanesc, urmeaza sa fie inmormantata la Cimitirul Cernica si isi va dormi somnul de veci alaturi de sotul ei si parintii ei.

Stela Popescu, marea stea a teatrului romanesc, urmeaza sa fie inmormantata la Cimitirul Cernica si isi va dormi somnul de veci alaturi de sotul ei si parintii ei.

La data de 26 noiembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Stelian Paflagonul, ocrotitorul pruncilor si al familiei crestine.

Sfantul Stelian, cunoscut indeobste ca ocrotitor al pruncilor, a fost sfintit si s-a facut locas al Duhului Sfant inca din pantecele maicii sale. Intru toate era curat si plin de dragoste. Pentru aceasta, la vremea potrivita, si-a impartit bogatia pe care o avea saracilor si s-a facut monah. Dorind sa se adanceasca in rugaciune si in cunoasterea lui Dumnezeu, a plecat in pustie. A intrat intr-o pestera in care primea hrana de la dumnezeiescul inger. Primeste puterea de vindeca poporul de diverse boli. Din viata sa aflam ca intr-o zi, a venit in popor o boala aducatoare de moarte si mureau intr-una pruncii, iar parintii ramaneau fara de copii. Stiind mai multi de nevoitorul si pustnicul Stelian, au inceput a-l lua mijlocitor inaintea lui Dumnezeu, pentru vindecarea copiilor. Maicile care s-au rugat Sfantului Stelian au dobandit alti prunci, iar pruncii bolnavi au fost tamaduiti.

Sfantul Cuvios Stelian Paflagonul este pictat in mod obisnuit cu un copil in brate, pentru neobosita sa misiune de a-i apara pe cei mici, ajutandu-i in mod special pe copiii bolnavi, potrivit crestinortodox.ro

Wowbiz.ro

via: stirilekanald.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!