Italianul care a sechestrat o romanca 10 ani a mai tinut o femeie captiva

0

Presa italiana a decoperit ca Aloisio Francesco Rosario Giordano, italianul care a tinut-o pe romanca Cristina Cornea sechestrata timp de 10 ani si a maltratat-o, este recidivist. in urma cu peste 20 de ani a facut acelasi lucru cu o alta tanara, scrie Il Post.

Barbatul arestat in Calabria pentru ca a tinut-o pe romanca din Constanta captiva timp de 10 ani a mai fost condamnat odata pentru aceeasi fapta in 1995. Atunci a rapit si a violat o tanara de 23 de ani. Femeia a fost supusa unor chinuri similare cu Cristina Condrea, dar aceasta a reusit sa fuga si sa anunte autoritatile.

In 1995, el a fost condamnat la inchisoare pentru diverse infractiuni, inclusiv rapire, agresiune sexuala, maltratare si vatamare corporala grava, dar a fost eliberat dupa mai putin de cinci ani, in 1999, pentru buna purtare. La acea ora avea 30 de ani si s-a intors la sotia sa.

Pornind de la aceste informatii, presa italiana a gasit in arhiva imagini cu barbatul despre care s-a scris si in 1995. in numerele din marie 1995 ale cotidianelor Repubblica si Corriere della Sera apar articole despre felul in care barbatul a maltratat-o pe femeia din 1995 in luna martie.

In Repubblica – articolul este datat 26 martie 1995 si numele barbatului nu este notat corect – se spune ca o femeie de 23 de ani pe nume Maria Rosa fusese rapita si violata timp de cinci luni. Femeia fusese, de asemenea, fortata sa avorteze de doua ori, prima data dupa ce a fost batuta in mod repetat, iar a doua oara i-a provocat avortul cu ajutorul unui bisturiu rudimentar si o lingura.

Jurnalistii scriua atunci ca barbatul, care avea o diploma de masterat in drept, provenea dintr-o familie bogata si era casatorit cu o frumoasa marocana, Raskaovi Bouchra, cu care avea doi copii, un baiat si o fata. Sotia sa a spus atunci despre el ca ”El este un om bun, ea a fost cel care l-a instigat”.

Carabinierii care l-au arestat atunci au gasit in locul in care o tinuse pe tanara de 23 de ani mai multe „uneltelor rudimentare” pe care le-a folosit asupra femeii: „bisturiul folosit pentru cel de-al doilea avort si o bucata de lemn pe care o folosea pentru a o sodomiza pe fata si o supune unor practici sexuale ciudate”.

Se pare ca pe 22 martie 1995, Aloisio a uitat sa inchuie usa cand a plecat de la victima sa si asa a reusit aceasta sa scape si sa ajunga la o statie de autobuz unde a cerut ajutor.

Corriere della Sera adauga ca victima barbatului a fost initial iubita lui, pe care a adus-o sa locuiasca cu el si sotia sa, dar a incuiat-o in vabana dupa ce a ramas insarcinata a doua oara.

Cristina Cornea, de 29 de ani, a fost sechestrata si violata in Italia timp de 10 ani, de barbatul de 52 de ani.

Drama romancei a fost decoperita intamplator de carabinierii italieni. Acestia au oprit un barbat pentru un control de rutina. in vehicul, alaturi de el, se afla un copil de noua ani, murdar si subnutrit. Acest lucru a trezit suspiciunea oamenlior legii, care au vrut sa vada in ce conditii traieste familia. De aceea, carabinierii au insistat sa-i inoteasca pe barbat si pe copil pana acasa. Initial, italianul de 52 de ani a sustinut ca nu are locuinta. Ulterior, i-a dus pe un camp pe oamenii legii. Ajunsi acolo, acestia au descoperit o baraca realizata din placi si deseuri. in interior se afla o romanca in varsta de 29 de ani, impreuna cu fiica sa de trei ani.

Sursa: Libertatea.ro

via: stirilekanald.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!