3 femei din zodiac, dulci si rafinate – cele mai iubite din horoscop

0

Este rau cu ele, insa si mai rau este fara ele. Aceasta este concluzia barbatilor cand vine vorba despre femei. Este posibil ca ei sa nu fi cunoscut inca acele domnisoare finute si delicate, de care te indragostesti instantaneu si pe care le vei iubi tot restul vietii. Haideti sa vedem despre cine este vorba:

Taur: este genul de femeie senzuala, sarmanta, cu un zambet care fura priviri. Femeia Taur are un farmec special, fiind delicata, fina, cu un simt al umorului subtil. Este genul de persoana calda si generoasa, calitati care se observa din prima.

Rac: aceasta nativa reuseste sa te cucereasca inca de la primul zambet. Ea nu este doar frumoasa, ci si feminina, inspirandu-ti astfel o delicatete pura, copilareasca. Ea este una dintre cele mai tandre fiinte, astfel ca orice barbat care o va cunoaste va ajunge sa nazuiasca dupa mangaierile ei.

Balanta: este o femeie frumoasa, eleganta, gingasa, fina, fiind intruchiparea feminitatii pure. Aceasta nativa este plina de umor si poate sa fure cu zambetul ei discret inima oricarui barbat. Ea reuseste sa arate bine in orice moment din zi si noapte, astfel ca nu iese din casa nearanjata nici macar pana la piata. Ea este iubita tocmai datorita grijii pe care o poarta fata de sine si pentru inteligenta care i se citeste in priviri.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: animal-jam-clans-1.wikia.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!