Cum arata Corina, sotia preotului sinucigas din satul doljean Grindeni! Tata a doi copii, Ionel Neagu (40 de ani) s-a spanzurat dupa ce aflase ca nevasta vrea sa divorteze EXCLUSIV

0

Preotul Ionel Neagu a fost gasit fara suflare sambata dimineata in curtea casei sale.

Sambata dimineata, un vecin venit in vizita la preotul Ionel Neagu din satul Grindeni, comuna Ostroveni (judetul Dolj), l-a descoperit mort pe barbatul de 40 de ani, care se spanzurase in curte, de un copac. Ancheta politiei a stabilit ca preotul lasase un bilet de adio de 6 pagini, in care isi explica gestul disperat, cerandu-si scuze familiei si apropiatilor, dar si lui Dumnezeu.

Potrivit rudelor, dar si a cercetarilor efectuate de autoritati, care au deschis un dosar penal, Neagu aflase de la sotia lui, Corina, ca aceasta urmeaza sa intenteze divortul, informatie care l-a ravasit efectiv, mai ales ca cei doi aveau impreuna doi copii, Andrei si Bianca.

Neconcepand viata fara cei dragi, Neagu – un preot extrem de apreciat de comunitate si o fire foarte sensibila – a decis sa se sinucida. „Vreau sa cred ca e totul o gluma mai nereusita de-a ta, nu ma pot consola cu ideea ca nu mai esti printre noi! Fir intins, prieten drag! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, asa suna doar unul dintre mesajele sfasietoare postate de amicii de pescuit ai lui Ionel, mare pescar in timpul liber.

De altfel, preotul Neagu era cunoscut in sat ca un om cu suflet mare, strangand mereu hainute si donatii pentru cei 25 de copii defavorizati care traiau in caminul din Grindeni. Potrivit satenilor, intre preot si sotia Corina au existat de-a lungul timpului mai multe certuri si impacari, cei doi facand totusi eforturi sa salveze relatia, mai ales de dragul copiilor.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!