Au anuntat compania de telefonie mobila ca baiatul lor a decedat si vor sa inchida abonamentul. Raspunsul pe care l-au primit…

0

Un tata indurerat a primit cel mai dur raspuns de la o companie de telefonie mobila dupa ce acestia au refuzat sa rezilieze abonamentul fiului sau decedat.

Ben, in varsta de 14 ani, avea telefonul mobil la el atunci cand a sarit de pe un pod si s-a sinucis. Peter, tatal baiatului, a incercat sa rezilieze contractul pentru abonamentul fiului sau, insa a primit urmatorul mesaj: „Puteti sa vindeti telefonul si accesoriile pentru a plati taxa de reziliere”.

Barbatul le-a raspuns si a publicat toata povestea pe pagina sa de Facebook. La scurt timp, aceasta conversatie a ajuns virala si imediat a fost contactat de compania de telefonie mobila care si-a cerut scuze si a reziliat contractul.

Insa intre solicitare si data rezilierii a trecut o luna. Peter spune ca acum el si sotia lui se gandesc sa-si faca abonamente la alta companie de telefonie mobila, dupa „compasiunea” pe care a aratat-o compania pentru tragedia lor.

preluat de pe antena 3

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

via: wow.bzi.ro

Photo: Shutterstock

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!