Aceasta boala cumplita a afectat sute de romani in 2016 – iti vom prezenta primele simptome!

0

Anul trecut, sute de romani au fost diagnosticati cu aceasta boala foarte grava, iar medicii ii indeamna pe oameni sa se prezinte de urgenta la medic, atunci cand au simptomele enumerate in randurile de mai jos.

In anul 2016, peste 500 de romani au fost diagnosticati cu cancer oral, conform sefului Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, profesorul Alexandru Bucur. Acesta a precizat faptul ca orice persoana care observa orice fel de modificari anormale la nivelul cavitatii bucale, trebuie sa se prezinte de urgenta la medic.

Profesorul Alexandru Bucur a explicat faptul ca, orice persoana care observa aparitia unor modificari anormale aparute la nivelul cavitatii bucale, precum o excrescenta, o ulceritate, o afta persistenta sau chiar si o mobilitate nejustificate a unui dinte, trebuie sa se prezinte la un consult realizat de un medic specialist cat mai repede. Exista tumori maligne care determina distructia osului iar astfel pacientul poate observa ca i se misca un dinte.

Aceasta afirmatie a fost facuta de catre profesorul Alexandru Bucur in contextul organizarii campaniei Zilele Prevenirii Cancerului Oral.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: (UIC) College of Dentistry – University of Illinois at Chicago

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!