Caz cutremurator! Doi parinti s-au aruncat in fata trenului impreuna cu cei trei copii, cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Cum au fost gasiti cei 5

0

Trupurile neinsufletite ale unei intregi familii, formate din cinci membri, au fost gasite pe sinele de tren, in apropiere de o statie din India. Familia era formata din mama, tata si trei fete cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani. Politistii cred ca ar fi vorba despre un act de sinucidere la care ar fi recurs din cauza saraciei.

„Am gasit cinci trupuri neinsufletite, patru de gen feminin si un barbat. Pare sa fie un caz de sinucidere in masa, dar inca facem investigatii pentru a afla cauza exacta”, au spus politistii, potrivit newsnation.

Un ofiter a afirmat ca trupurile mutilate au fost vazute de un conductor marti noaptea, iar acesta a anuntat imediat politia. Corpurile victimelor au ajuns pe mainile medicilor legisti pentru efectuarea autopsiei spre aflarea cauzei exacte a mortii.

Politistii au descoperit ca cei ce si-au pierdut viata erau un profesor de muzica, impreuna cu sotia si cele trei fete ale sale.

Cei de la scoala la care lucra profesorul s-au declarat socati de cele intamplate si au spus ca nu li s-a parut nimic ciudat la barbat in ziua respectiva, inainte de producerea cumplitului eveniment.

Sursa: B1.ro

via: stirilekanald.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!