Alimentele recomandate in scopul unei imunitati puternice si pentru a reduce colesterolul

0

Pentru a iti detoxifia organismul si pentru a slabi, exista o serie de alimente potrivite, precum papadia, leuda, stevia, insa acestea sunt numai cateva dintre plantele minune excelente in acest scop. Ele sunt bogate in vitamine, minerale, scad colesterolul, intaresc imunitatea si au foarte putine calorii.

Specialistii ne recomanda ca cel putin trei din cele cinci mese zilnice pe care le luam zilnic sa contina verdeturi. Ca si orice alta planta, papadia poate sa isi gaseasca locul in mancarea ta. Aceasta are aceleasi proprietati ca verdeturile, fiind de asemenea bogata in vitamine.

Medicul nutritionist Eduard Adamescu, ne spune despre papadie ca este o planta nedreptatita si uitata, cu toate ca are o multime de proprietati extraordinare, in scopul de a detoxifia organismul. Papadia este puternic recomandata pe post de bun digestiv, un protector al ficatului si o sursa bogata de vitamina K.

Ba mai mult, rucola este o ruda nobila a papadiei, avand proprietati similare. O alta verdeata benefica pentru colesterol este leurda. Leurda are efect asupra virusurilor, putand sa fie utilizata impotriva gripelor si racelior.

Conform doctorulzilei.ro, busuiocul, coriandrul si menta sunt deosebite pentru salate, datorita faptului ca ele au puterea de a facilita digestia, avand un efect puternic impotriva ciupercilor si a bacteriilor digestive.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Virtua

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!