Aceste 3 zodii se purifica atunci cand sufera

Toata lumea are parte de suferinta in viata, astfel ca modul in care ne comportam in jurul nostru in aceste momente indica personalitatea pe care noi o avem. Exista zodii pe care suferinta le purifica. Ele isi etaleaza cele mai de pret virtuti in astfel de momente, ridicandu-se  prin tristete. Afla despre cine este vorba.

Fecioara: multi o numesc ca fiind rautacioasa, insistenta ori perfectionista, insa aceasta nativa se numara printre putinele care invata chiar si din cele mai grele lectii de viata. Ele beneficiaza de o abnegatie ascunsa in fire care le ajuta sa faca fata clipelor grele. Desigur si personalitatea inclinata spre perfectiune o ajuta sa atraga ceea ce este mai bun. Inteligenta si intelepciunea sunt cele care ii soptesc faptul ca suferinta este naturala, parte a vietii. Alinata de aceste ganduri, reuseste sa rasara deasupra neajunsurilor, iesind purificata, ca dintr-un foc mistic.

Taur: despre aceasta nativa se spune ca iti scoate peri albi cu incapatanarea ei, astfel ca nu renunta la nici un fel de obiectiv. Aceasta ambitie o ajuta sa isi pastreze demnitatea chiar si in cele mai grele clipe, lasandu-se purificata de suferinta. De asemenea, are o rabdare iesita in comun, iar atunci cand doreste sa cladeasca ceva nimic nu o poate opri. Acel imbold este constituit de catre spiritul blajin si bunatatea acestei zodii.

Pesti: pentru aceasta nativa suferinta este o sabie cu doua taisuri, astfel ca pestii sunt impartiti in doua categorii de catre astrologi: pestele care inoata in sus, mereu impotriva curentului, care razbeste in viata, iar cel care se pierde in adancime. Pe ambii ii purifica suferinta, insa in modalitati diferite.

Primii pesti sunt cei curajosi, de succes, care au o atitudine asemanatoare Taurului in clipele de suferinta. Vor suporta si vor plange, datorita inimii nobile pe care o au, insa vor razbi in cele din urma.

Pestii care sondeaza adancimile pot parea nativii care esueaza in viata, insa suferinta joaca de asemenea un rol crucial. Este adevarat ca vor fi distrusi la inceput, datorita firii fragile si sensibile, insa in cele din urma vor ajunge la o intelepciune care le este inaccesibila. In cele din urma va deveni intelept, avand raspunsurile la toate dilemele.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: divahair.ro

Photo: LifeNews.com