O femeie a decedat intr-o benzinarie chiar in momentul in care era dusa acasa de la un spital din Capitala de catre fiica ei

O femeie care a fost externata dintr-un spital din Bucuresti a decedat, luni seara, in drum spre casa, in timp ce se afla in masina care era condusa de catre fiica sa.

Aceasta tragedie a avut loc chiar la o benzinarie care se afla la iesirea din municipiul Buzau spre Ramnicu Sarat. Femeia se intorcea spre casa, in Focsani, in masina care era condusa chiar de catre fiica ei, potrivit reportezbuzoian.ro

Pacienta era o femeie in varsta de 65 de ani careia i s-a facut rau. Din nefericire, echipajele medicale care s-au deplasat la fata locului, cu toate ca s-au straduit minute in sir sa o resusciteze, nu au mai putut sa faca nimic pentru aceasta.

Se pare ca femeia intrase brusc in stop cardio-respirator. Aceasta fusese internata pentru paisprezece zile pe sectia de Cardiologie a unui spital din Capitala.

Tragedia a marcat familia femeii, deoarece acestia credeau ca ea se simtea mai bine, motiv pentru care a si fost lasata sa paraseasca spitalul si sa se intoarca acasa. Din nefericire, astfel de cazuri au loc zilnic, motiv pentru care ar trebui sa invatam sa ii apreciem pe cei pe care ii iubim, atata timp cat ii avem langa noi.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net