Statea linistita in sufragerie, cand a decis sa vada ce face fetita. S-a uitat pe monitorul camerei de supraveghere si a incremenit: micuta era atarnata cu capul in jos deasupra patului! Ce a descoperit cand s-a dus in camera ei

0

O tanara a avut parte de o adevarata surpriza in momentul in care a fost rugata de sora ei sa aiba grija de nepotica pentru o noapte.

Totul a inceput in momentul in care Mikaela Long statea in sufragerie si a decis sa verifice ce face fetita. A mers astfel la monitorul care afisa imagini transmise de o camera de supraveghere instalata in dormitorul acesteia.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a observat ca fetita statea in patutul ei intr-o pozitie total neobisnuita: aceasta parea ca este suspendata cu capul in jos.

Speriata, s-a dus imediat in camera, si a constatat cu stupoare ca micuta practic dormea dusa, stand in cap. Si-a sunat imediat sora si i-a povestit ce s-a intamplat. Spre mirarea ei, aceasta a inceput sa rada si i-a spus ca este ceva normal, fetita facand acest lucru foarte des. Na, voi ati mai vazut asa ceva?

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

via: wow.bzi.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!