Lant uman la Iasi pentru constructia autostrazii Ungheni-Iasi-Targu Mures. Peste 2.000 de oameni au luat parte la eveniment

0

Peste 2.000 de persoane au format, sambata, un lant uman de sute de metri lungime in centrul Iasului, in speranta ca astfel vor putea sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste realizarea autostrazii care ar urma sa lege Moldova de Ardeal.

Oamenii s-au mobilizat pe retelele de socializare, in speranta ca astfel vor putea sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste realizarea autostrazii ce ar urma sa lege Moldova de Ardeal.

Evenimentul a fost organizat de doua asociatii care sustin constructia autostrazii Iasi – Targu Mures.

„Am zis sa ne strangem pe pietonal, in zona oarecum istorica a Iasului, o zona unde iesenii vin in special in weekend, am zis sa ii strangem, sa invitam si politicienii si sa facem un lant uman pentru a arata in primul rand Romaniei, guvernantilor, celor de la Bucuresti ca Moldova are nevoie de autostrada. Mesajele noi intentionam sa ajungem cu ele in Parlamentul Romaniei, la Guvern, sa aratam ce isi doresc intr-adevar iesenii.”, a declarat Catalin Urtoi, unul dintre organizatori.

Sursa: Mediafax

via: stirilekanald.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!