Singurul tip de cafea pe care ar trebui sa il consumi

0

Fiecare dintre noi are cu siguranta deja un tip de cafea favorit, pe care ii place sa o savureze in fiecare dimineata. Cafeaua este o bautura care ne ofera energia si puterea pentru a tine piept fie unei  zile la locul de munca, in diferite activitati casnice, sau de exterior. Majoritatea populatiei consuma la primele ore ale diminetii cafea, iar fiecare dintre noi isi are cafeaua favorita, insa, cu toate acestea, specialistii spun despre una anume ca este cea mai sanatoasa. Pentru a afla despre care este vorba, continua sa citesti acest articol.

Cafeaua de tip Latte este considerata ca fiind cel mai sanatos tip de cafea, spre bucuria multora care prefera un Latte in primele ore ale diminetii. Acest tip de cafea are numai 95 de calorii, 3,6 grame de grasimi si 75 mg de cofeina. Este suficienta o cantitate mica de Caffe Latte pentru a ne asigura 30% din doza zilnica recomandata de calciu.

Restul tipurilor de cafele nu sunt recomandate in caz de dieta. Printre acestea se enumera: espresso simplu sau cappuccino – aceste tipuri de cafele fie sunt prea tari, fie au un aport caloric prea ridicat.

Ei bine, acum ca stii care tip de cafea este cea mai sanatoasa, speram sa o savurezi in fiecare dimineata!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: RecipeGirl

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!