Mariana Cojocaru, horoscop complet pentru noiembrie: Apar conjuncturi astrale unice. O zodie se indragosteste, alta pleaca in vacanta

Astrologul Mariana Cojocaru prezintă horoscopul complet al lunii noimebrie.
Daca este inceput de noiembrie, este bine de mentionat ca aceasta luna vine sub o conjunctie exceptionala, foarmata de Jupiter si Soare. Ofera si noroc de bani si o stare de spirit foarte buna.

Din punct de vedere numerologic este o luna interesanta, avem 5 de 1, cu cea mai importanta zi, 11.11.2017. E o perioada in care sunt favorizate Balantele, Taurii, Scorpionii, Varsatorii si Leii, Racul.

BERBEC
Tu, Berbecule, te poti indragosti de cineva foarte tanar de la locul de munca. Se spune ca favorizati sunt cei tineri, sub 30 de ani. Atentie mare cine pune ochii pe tine sau pe cine pui ochii.
TAUR
Fac aliante de zile mari. Nu ezita sa semnezi contracte in ziua de 11.11 de care spuneam eu, cea mai benefica zi a lunii noiembrie.
GEMENI
Voi, Gemenii, va ghidati numai si numai dupa propria intuitie. Cei 5 de 1 va apropie cel mai mult de prieteni si de prietenele de suflet din Varsator si Balanta.
RAC
Va fi bagat de toate aceste planete in coltul vesel al acestei luni. Norocul divin al Racului o sa le scoate in cale o persoana cu trecere din Sagetator sau din Berbec.
LEU
Data aceasta de 11.11.2017 cu marcaj magic il face Paraleu. Vrea sa dobandeasca atat pozitie, notorietate, sa iasa la rampa, sa straluceasca.
FECIOARA
Se imbarbateaza si nu se imbata cu apa plata. Se orienteaza dupa conjunctia Jupiter-Soare si se pregatesc de calatorii. Mercur se afla in casa a 3-a a deplasarilor din horoscopul vostru general.
BALANTA
Nu sta rau deloc in aceasta perioada cu eleganta. Totul la ea este de bonton, atata vreme cat Venus este in domiciliu. Totul in viata voastra este o arta, datorita lui Marte, care sa va afla in rezonanta cu Venus.
SCORPION
Din punct de vedere zodiacal pentru Scorpion, sunt vedetele perioadei de departe. Sunt rasfatati de astre. As spune ca marea conjuctie a anului 2017, cu Jupiter si Soare, va aduce numai si numai noroc.
SAGETATOR
Lilith, care va pleca pe 6 noiembrie din constelatia lor, anticipeaza ca Sagetatorii se pliaza pe situatiile Saturniene si chiar isi pot gasi pe altcineva pentru a-si rezolva situatiile delicate financiar.
CAPRICORN
Pasiunile voastre se activeaza dupa 6 noiembrie, cand Lilith, astrul pasiunilor mistuitoare, reactiveaza pasiunea in cuplu. Evitati conflictele in familie si aveti grija de copii, dar ganditi-va si ceea ce inseamna aducerea pe lume a unui copil.
VARSATOR
Marea conjunctie din aceasta luna este formata din Jupiter si Soare in Scorpion. Bun augur pe toate planurile. Dragoste, castiguri financiare. Va ajuta si pe sanatate si va propulseaza pe scara profesionala.
PESTI
Scara fericirii arata cam asa: la pozitia 1 sunt deplasarile, in interes personal sau de serviciu, la pozitia a doua sunt aventurile, caci Lilith intra in casa a 11-a a aventurilor amoroase, iar la pozitia a treia este spiritualitatea

SURSA