Motivul pentru care este bine pentru tine sa ai in curte un alun – in cazul in care locuiesti la casa, dupa ce vei citi acest articol il vei planta cu siguranta

0

Alunul plantat iti poate aduce o multime de beneficii, incluzand aici chiar si partea ta financiara.

In afara de faptul ca ai putea castiga bani pe tot parcursul vietii de pe urma alunilor, acestia mai aduc si o multime de beneficii extraordinare organismului uman prin aportul de oxigen. Durata de viata a unui alun este de 120 de ani.

Un profesor a povestit pentru Ziarul de Vrancea faptul ca a reusit sa scape de pietrele la rinichi cu ajutorul acestuia.

El a declarat faptul ca se confrunta cu pietre mari la rinichi si nu ar fi rezistat operatiei, astfel ca timp de trei luni a recurs la tratament cu miez de aluna, care dizolva calculii renali. De atunci au trecut zeci de ani, acum avand varsta de 80 de ani si bucurandu-se de o viata fara probleme. Acesta a mai declarat faptul ca pentru el alunul este un inger, deoarece i-a salvat viata intr-un moment in care credea ca nu mai are scapare.

Dincolo de rolul alimentar si cel economic, alunul mai are si un rol ecologic.

Acesta formeaza perdele de protectie a mediului, micsorand astfel efectele secetei si impiedicand alunecarea terenurilor. Ba mai mult, este eficient in diminuarea pericolului de inundatii.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Foto: Misiunea Casa

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!