Datorita conditiilor meteo nefavorabile, Transalpina a fost inchisa. Sa fie doar inceputul?

0

Drumul national 67C – Transalpina a fost inchis luni si intre Obarsia Lotrului si limita cu judetul Alba, datorita conditiilor meteo nefavorabile care au survenit.

Potrivit IGPR, datorita conditiilor meteo nefavorabile, DN 76C Transalpina a fost inchis pentru toate categoriile de autovehicule iar pe tronsonul kilometric 61+160 – 67+400, intre Obarsia Lotrului si limita cu judetul Alba.

Se pare ca, CNAIR a luat decizia de a inchide circulatia pe acest sector de drum pana cand conditiile meteorologice se vor imbunatatii.

Datorita avertizarilor meteorologice cu privire la caderile de zapada si de viscol, circulatia rutiera este inchisa din 23 octombrie, pe Transalpina, intre Ranca si Obarsia Lotrului.

Momentan codul galben de vreme rea este prelungit pana marti la ora 12:00, pentru majoritatea regiunilor tarii. Ba mai mult, este in vigoare si un cod portocaliu de ninsori, valabil in judetele din nordul, centrul si vestul tarii.

Meteorologii au anuntat intensificarea codului galben de vant, extins pana marti la ora 12:00.

In intervalul mentionat mai sus, vantul continua sa prezinte intensificari la munte, unde viteza la rafala va mai depasi temporar 65…70km/h, iar in zona Carpatilor Meridionali si a Carpatilor de Curbura, rafalele vor depasi 90km/h. intensificarile vantului sunt valabile si in nordul Moldovei, conform ANM.

Vremea devine rece in toate regiunile, astfel incat temperaturile minime vor fi negative, iar in noaptea de 30/31 octombrie, in jumatatea de nord a tarii, iar in noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie in toate regiunile, anunta meteorologii.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Radio Resita

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!