Ce pensie incaseaza fostul presedinte. “Mi s-a marit , am ajuns la vreo 3.300 de lei”, a declarat Traian Basescu

0

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, la Timisoara, ca i-a fost majorata pensia si ca se asteapta ca aceasta sa mai fie majorata cu aproximativ 300 de lei, insa pe langa pensie mai are o indemnizatie de 75 la suta din salariul presedintelui Romaniei, insa ”baza e pensia”.

Intrebat, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sediul PMP Timis, daca si-a calculat pensia, dupa anuntata modificare a valorii punctului de pensie, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat ca nu a facut acest lucru, dar a remarcat o majorare a acesteia, in ultima perioada.

”Nu am calculat, dar pensia mea a evoluat pozitiv. Am iesit la pensie cu 2.985 de lei pe data de 4 noiembrie 2014. Mi s-a marit, am ajuns la vreo 3.300 acum si daca va mai fi o marire vor mai fi inca vreo cateva sute de lei, probabil vreo 300 de lei”, a declarat Traian Basescu.

Fostul sef al statului a mai spus ca el beneficiaza si de o indemnizatie, pe langa pensie.
”Eu mai beneficiez de prevederea legala ca un fost presedinte primeste, dar nu e pensie, un fost presedinte beneficiaza de 75% din salariul presedintelui, dar nu poti sa stii niciodata cand se supara parlamentul si taie facilitatea asta. Asa ca baza e pensia”, a precizat Traian Basescu.
Traian Basescu a iesit la pensie in anul 2014, dupa 44 de ani de munca.

Sursa: News.ro

via: stirilekanald.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!