Ce ne asteapta in luna noiembrie 2017 – previziuni generale si horoscop

0

Dupa o perioada tulburata de timp destul de lunga, luna noiembrie pare a fi o luna rezonabila. Ba mai mult, aceasta aduce multora sansa, satisfactii si innoiri.

Unul dintre aspectele care sunt cele mai importante in aceasta luna este trigonul dintre Saturn si Uranus. Acesta este un aspect care favorizeaza reformele, renovarile, reajustarile, asezarea noului pe temeliile solide ale trecutului. Ar putea aparea anumite schimbari controlate, strategice dar si innoiri imprevizibile.

La nivel macro, trigonul Saturn-Uranus incurajeaza improspatarea vederilor politice si a conducerii politice.  Acest aspect este valabil pe tot parcursul lunii noiembrie 2017, ajutandu-i pe toti care se gandesc de ceva vreme la anumite schimbari in viata personala, in special daca au deja un plan pregatit.

De asemenea, in noiembrie se produce cel mai fericit aspect al anului 2017: conjunctia Venus-Jupiter, promite armonie si prosperitate, distractii si dragoste, noroc si succes in domeniile care sunt guvernate de zona din horoscopul natal in care are loc.

Datorita faptului ca sunt implicate cele doua planete care sunt considerate benefice, conjunctia Venus-Jupiter este un aspect benefic la nivel general. Optimismul, bunavoina si multumirea sunt atrase, fiind momentul oportun pentru logodne, nunti, festivitati, petreceri, vacante si calatorii. La nivel macro este un moment favorabil pentru cooperare, negocieri, conventii si tratate.

In contrapartida, careul dintre Marte si Pluton ar putea sa aduca unele momente tensionate, zgandarii ambirii si orgolii si poate inteti lupta pentru putere si pentru control. Acest careu ar putea sa fie sarea si piperul lunii, deoarece este motivant si scoate lumea din inertie. Latura negativa se poate ameliora prin bunavointa si rabdare.

O ultima decada a lunii noiembrie Mercur face un trigon cu Uranus si o conjunctie cu Saturn, intarind astfel efectul trigonului Saturn-Uranus si pecetluindu-l cu unele hotarari serioase, cu efecte pe termen lung.

Adaptare dupa sursa: http://www.eastrolog.ro/horoscop-lunar/

Photo: Astrology

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!