In cazul in care va doriti sa slabiti, ar trebui sa adaptati stilul de viata al frantuzoaicelor (detalii in articol)

Rar veti avea ocazia sa vedeti frantuzoaice plinute. Nici macar odata cu trecerea anilor acestea nu acumuleaza grasime, motiv pentru care pot parea cu 10-15 ani mai tinere decat sunt ele in realitate. Noi va recomandam sa va inspirati din stilul de viata al acestora, cu toate ca nu il puteti copia 100%, insa poate fi ajustat pe alocuri.

Dimineata, frantuzoaicele nu consuma decat cafea, deoarece nu le place sa inceapa ziua in bucatarie si prefera sa mearga la lucru pe jos, asta in cazul in care distanta le permite. Se spune ca zilnic este necesar sa facem 10.000 de pasi pentru a ne pastra musculatura ferma si pentru a impiedica depunerea de calorii. Frantuzoaicele probabil cunosc aceasta regula si o si respecta.

Pauza de pranz este petrecuta in micile bistrouri renumite in Franta. Pranzul este compus din legume cu putina carne, de pui slaba si uneori alaturi de o felie de paine prajita.

Ele evita consumul de dulciuri, insa consuma fructe proaspete, de preferabil pe cele de sezon.

Seara ele consuma o supa, sau uneori, un piure de legume cu putina carne.

Multe frantuzoaice au un jurnal, unde isi noteaza caloriile consumate, iar daca se intampla sa depaseasca limita, vor scadea din ziua urmatoare.

Petrecerile lor sunt foarte diferite fata de ale noastre, deoarece nu se intalnesc sa manance, ci la un pahar de vin, distractie, dans si conversatii lungi.

Ai putea crede ca sunt zgarcite la prima vedere, insa ele se simt bine asa, iar acest lucru se poate remarca pe aspectul lor.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: curademiere.ro

Photo: Pinterest