Locul acesta este considerat ca fiind cel mai frumos loc de pe Pamant – este absolut superb (video)

0

Aceasta plaja este considerata de catre multi turisti ca fiind “un colt de Rai”. Pe langa frumusetea sa, este un loc incarcat de legende, lucru ce ii accentueaza valoarea. Despre aceasta insula se spune ca cel care a stapanit-o si-a purtat pasii prin aceste locuri de poveste a fost chiar Ulise, unul dintre protagonistii razboiul troian.

Plaja despre care vorbim este plaja Navagio de pe insula greceasca Zakynthos, fiind cea mai fotografiata plaja din Grecia, devenita celebra nu doar datorita locurilor frumoase pe care aceasta le gazduieste, ci si pentru epava sa naufragiata in anul 1986.

Epava respectiva a devenit emblema insulei, la fel ca si broscutele caretta caretta. Despre vasul scotian Panagiotis, care a devenit un element central in decorul natural al acestei insule se spune ca este un vas al unor contrabandisti de alcool, esuand pe mal in urma unei furtuni violente, conform one.ro.

Plaja respectiva este accesibila doar cu vaporul, insa acest lucru nu impiedica miile de turisti sa se aventureze in acest colt ascuns de ochii lumii.

Am pregatit un videoclip pentru dumneavoastra, pentru a va convinge de frumusetiile acestui loc, care merita categoric sa se afle pe lista cu locurile de vizitat.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!