Aceste 3 zodii se despart pana la Craciun

0

Nu mai este prea mult pana la sosirea Craciunului, iar daca majoritatea prefera sa petreaca sarbatorile in familie, alaturi de prieteni, 3 dintre zodii vor ramane singure. Neintelegerile, geloziile, reprosurile sunt subiect de discutie in ultima perioada, iar pana la sfarsitul anului vor aduce despartirea de cel care acum le este partener de viata.

Acestea sunt zodiile care isi vor spune adio in curand:

CAPRICORN: discutiile aprinse cu perechea ta s-au inmultit in ultima vreme, iar daca simti ca se apropie sfarsitul relatiei, chiar asa este. Inca nu ai curajul sa ii pui punct, crezand ca lucrurile s-ar mai putea indrepta. Totusi, iti este clar ca lucrurile nu pot sa mai continue in ritmul acesta, datorita faptului ca incompatibilitatea dintre tine si partener este vizibila, iar semnele nepotrivirii de caracter sunt foarte clare.

VARSATOR: fluturasii de la inceputul relatiei au cam disparut, facand loc fiorilor maniei. Legatura dintre tine si partener este din ce in ce mai frageda si mai tensionata. In timp ce tu iubesti sa fii inconjurata de prieteni, sa socializezi, cel cu care tu esti acum impreuna prefera sa ramana mai mult in casa.

LEU: te simti constransa in relatia in care te afli acum, te simti prozoniera si iti doresti sa te eliberezi. Desi relatia este confortabila, firea ta rebela si setea de libertate isi cer drepturile. Simti nevoia sa continui singura macar pentru o vreme, asa ca in capul tau au aparut deja planurile pentru o despartire cat mai putin dureroasa.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Psychology Today

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!