Temperaturile sunt tot mai scazute. Aflati cand vom scapa de ploi!

0

Pana in ziua de duminica am avut parte de precipitatii abundente in intreaga tara, insa din ziua de luni ploile se vor rari. Din nefericire, temperaturile scazute vor ramane astfel, deci ne vom confrunta cu frigul in continuare.

Luni vremea se amelioreaza sub aspectul precipitatiilor, insa in regiunile care se afla la jumatatea nordica a tarii, pe arii mai restranse, va ploua. De asemenea, in zonele montane, la altitudini de peste 15000m, vor aparea precipitatii sub forma de lapovita si de ninsoare, conform realitatea.net.

Maximele sunt normale pentru aceasta perioada in regiunile sudice si sud-estice, insa in rest acestea sunt mai scazute decat in mod obisnuit. Cea mai scazuta temperatura maxima se inregistreaza la Miercurea Ciuc, cu o temperatura de 11 grade Celsius, iar cea mai ridicata temperatura maxima la Drobeta Turnu Severin, cu o temperatura de 21 grade Celsius.

in Bucuresti vor fi 7-9 grade dimineata si 17-18 grade la amiaza. Vantul va sufla slab si moderat.

Noi va sfatuim sa va alegeti bine hainele cu care va imbracati atunci cand iesiti afara, astfel incat sa va protejati de frig si de vant, pentru a va mentine sanatosi!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Плейкаст

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!