In urma unui atacator care s-a detonat, un granicer a fost ucis la frontiera Rusiei

0

La granita Rusiei cu Ucraina a avut loc un incident socant, mai exact in regiunea Kursk.

Se pare ca un granicer rus a fost ucis intr-un schimb de focuri de arme a doi oameni inarmati care incercau sa intre in Ucraina, conform Sputnkinewes.

Conform presei ruse, se pare ca unul dintre atacatori a fost retinut de catre politisti, insa cel de-al doilea atacator s-a detonat. Acest incident a avut loc in apropierea satului Tetkino, in regiunea Kursk, conform declaratiei oferite de FSB.

In urma acestui incident, politistii au facut primele cercetari, in urma carora s-a constatat faptul ca, atacatorii ar putea sa fie extremisti din orientul Mijlociu.

Se pare ca, din primele informatii, cei doi indivizi care au creat intreg incidentul incercau sa patrunda in Europa prin Ucraina.

In momentul de fata nu exista mai multe detalii cu privire la acest eveniment tragic, insa, din nefericire, un granicer a fost ucis pe perioada acestui atac.

Politia a inceput deja o ancheta, urmandu-se demersurile necesare pentru a afla mai multe despre acest caz socant. Ceea ce se intampla pe aceasta lume in ultima perioada este de-a dreptul socant, ingrijorand intreaga populatie a planetei.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!