Se pare ca iPhone 8 are o problema cu bateria – in momentul de fata, compania face verificari

0

Lansarea noului model de iPhone 8 a fost una extrem de asteptata de catre utilizatori, in special ca promite o serie de imbunatatiri.

Acesta nici nu a aparut bine pe piata ca deja au fost raportate o serie de probleme descoperite de catre utilizatori. Este vorba despre o serie de imagini si plangeri aparute pe internet legate de baterie, in timp ce aceasta este pusa la incarcat.

In cazul in care este adevarat, compania rivala Samsung ar avea motive de bucurie totala, deoarece si acestia au trecut prin momente crunte legate de modelul Note Galaxy 7.

Momentan Apple verifica o serie de relatari publicate pe platforma online, unde mai multi utilizatori se plang cu privire la faptul ca telefoanele iPhone 8 se despica la propriu, ecranul detasandu-se de corpul telefonului, in timp ce acestea erau puse la incarcat.

Un utilizator a declarat faptul ca smartphone-ul s-a crapat in timp ce acesta era pus la incarcat, conform independent.co.uk. Utilizatorul a declarat faptul ca telefonul a fost utilizat pe o perioada de numai cinci zile, iar in momentul in care incidentul s-a petrecut acesta era conectat la incarcatorul de baterie, alimentator original folosindu-se de asemenea cablul furnizat de Apple.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!