Anul acesta s-a inregistrat numar record de solicitari al ambulantelor – acestea au parcurs de 15 ori distanta dintre Pamant – Luna

0

In ultimele 12 luni s-au inregistrat peste 470.000 de solicitari al Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov. In acest interval de timp masinile de interventie au parcurs de 15 ori dinstanta de la Pamant la Luna, conform Alis Grasu, managerul institutiei, joi intr-o conferinta de presa.

Conform acesteia, din totalul de solicitari, peste 60% au reprezentat urgente de cod rosu si de cod galben.

Alis Grasu a declarat ca este bine de stiut faptul ca SABIF are o activitate foarte sustinuta, destul de grea. In numai ultimele 12 luni s-au inregistrat peste 470.000 de solicitari la nivelul regiunii Bucuresti – Ilfov, dintre care peste 60% au fost urgente de cod rosu si de cod galben. Ca si numar de kilometri parcursi, ambulantele SABIF au parcurs echivalentul a de 15 ori distanta de la Pamant la Luna si de 124 de ori inconjurul Pamantului pe la Ecuator.

In conferinta de presa respectiva, au participat si ministrul Sanatatii, Florian Bodog, primarul Gabriela Firea anuntand proiectul care va fi demarat in scopul de a achizitiona 100 de ambulante pentru SABIF.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Bucuresti FM

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!