Care sunt efectele vaselinei cosmetice

Orice femeie isi doreste fie sa previna fie sa estompeze ridurile care apar odata cu inaintarea in varsta. Adesea se apeleaza la unele dintre cele mai scumpe cosmetice in acest sens, cu gandul ca sunt si cele mai eficiente. Din pacate acest lucru nu este adevarat, deoarece cu cat un produs este mai natural cu atat este mai eficient si chiar mai ieftin.

O cosmeticiana renumita sfatuieste femeile sa incerce vaselina cosmetica, deoarece aceasta are efecte benefice asupra pielii si este de asemenea eficienta in combaterea ridurilor.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici un strat de vaselina pe fata si pe buze in fiecare seara. Este foarte important ca tenul sa fie bine curatat inainte de a aplica aceasta crema. De asemenea, este recomandat ca vaselina sa se aplice atata timp cat tenul este inca umed.

Rezultatele se vor observa inca din a doua zi, astfel ca pielea va fi catifelata si stralucitoare. Dupa numai doua saptamani pielea se obisnuieste cu acest tratament si devine elastica, cu un aspect sanatos, iar ridurile fine se vor estompa.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: Pinterest