O mama in varsta de 101 ani isi dedica viata fiului ei de 63 de ani. O poveste reala care arata cat de puternica e dragostea de mama

0

Orice femeie care este mama sau care chiar vrea sa devina una, va intelege faptul ca dragostea unei mame este infinita si nu are limite. Aceste femei sunt capabile sa dea totul pentru a-si vedea copiii fericiti.

Pentru ele, acest lucru nu implica nici un efort suplimentar, ele pur si simplu sunt nascute pentru a da totul pentru fiinta care a trait noua luni in burta lor. Exista multe povesti in care anumite mame au depasit limitele: fizice, emotionale si economice pentru a le oferi copiilor lor tot ceea ce este necesar si pentru a-i proteja.

Dar de data asta vrem sa ii oferim recunoastere lui Meliah, o femeie de 101 ani care isi ingrijeste fiul de peste 63, despre care ea spune ca nu e nimic mai mult sau mai putin, si ca pur si simplu acesta are abilitati diferite.

Ea marturiseste ca nu a fost niciodata un sacrificiu sau o pedeapsa, pentru ca a facut asta cu toata dragostea din lume. Meliah Md Diadh a fost considerata cea mai puternica femeie, deoarece in ciuda varstei sale, ea a ramas puternica si ferma si a avut grija de sanatatea ei si de fiul sau, in varsta de 63 de ani, numit Abdul.

Totul a devenit mai greu acum 20 de ani cand Meliah si-a pierdut sotul, care spune ca a fost dragostea vietii sale si ca a ajutat-o foarte mult in ingrijirea fiului ei, dar acum totul a ramas pe ea. De asemenea, si fratii lui Abdul au murit la o varsta frageda, asa ca Meliah a decis sa nu cada, ea era tot ce fiul ei avea.

Nu a fost o munca usoara, chiar daca sunt un adult. Ii dau de mancare si il ajut sa se spele, dar asta nu inseamna nimic pentru mine. Eu voi avea grija mereu de el deoarece este singura persoana din lume pe care o am si il iubesc mai presus de orice.

Vecinii spun ca Meliah a incercat sa ii ofere o viata cat se poate de normala lui Abdul, dar aceasta a incetat din viata la varsta de 101 de ani datorita unor probleme respiratorii. Rudele care avusera grija de el inainte si care o ajutau pe Meliah l-au adoptat si au continuat ceea ce mama acestuia a inceput si a facut atatia ani la rand.

Aceasta femeie si-a dedicat mai mult de 6 decenii din viata fiului ei, motiv pentru care merita intr-adevar sa fie recunoscuta de toata lumea. Multumim ca ati citit acest articol si nu uitati sa il distribuiti mai departe!

 

Sursa: healthylifeidea.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!