Cum sa scapi de coatele uscate si de crapaturile din talpa

0

Coatele uscate ori crapaturile din talpa pot provoca adesea dureri, ba mai mult, aspectul lor este unul inestetic de asemenea. Aceste parti din corpul nostru se afla sub constanta presiune astfel ca trebuiesc ingrijite si tratate cu anumite creme hidratante. In cazul in care nu dispuneti de banii necesari sau de timpul necesar, exista o varietate de moduri prin care acestea pot fi tratate cu succes.

In cazul in care nu le acorzi atentia necesara, calcaiele cat si coatele au de suferit. Aceste parti ale corpului sunt cele pe care multa lume le ignora si nu le ofera ingrijirea necesara. Seara, dupa dus, sau chiar si dimineata, este ideal sa iti cureti talpile si sa aplici uleiuri regenerante sau creme hidratante, atat cat si pe coate, deoarece si aceste zone necesita ingrijire.

Cel mai bine ar fi sa eviti sa stai sprijinit in coate, deoarece aceasta este cauza formarii acelor zone crapate. Poti sa achizitionezi chiar si o perie de picioare, care sa asigure curatarea talpilor de celule moarte.

Noi iti dorim succes!

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: MyiLifestyle.com

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!