Motivul pentru care nu este bine sa adormi inainte de decolarea avionului – ar putea cauza probleme grave de sanatate

0

Expertii sustin ca cel mai bine ar fi sa astepti cu dormitul pana cand avionul decoleaza, deoarece, in caz contrar, ar putea aparea numeroase probleme de sanatate.

Indiferent ca este noapte sau esti foarte obosit si nu astepti cu nerabdare sa ajungi la avion pentru a te odihni, cel mai bine ar fi sa astepti pana la decolarea acestuia.

Atunci cand avionul aterizeaza sau decoleaza, au loc anumite schimbari de presiune a aerului importante, lucru care poate fi problematic pentru urechi, in special cand nu sunt desfundate.

Farmacistul Angela Chalmers sfatuieste pasagerii avioanelor sa nu adoarma inainte ca acestea sa decoleze si sa se trezeasca inainte de aterizare, pentru a nu isi pune auzul in pericol. Cea mai simpla si eficienta modalitate de a iti desfunda urechile este sa inghiti in gol. Daca nu faci asta ai putea suferi ameteli, infectii ale urechii, sangerari nazale sau chiar pierderea auzului in situatii grave.

Daca simti dureri ale urechilor la decolare si aterizare poti incerca sa mesteci guma si sa mananci un drops sau ai putea incerca sa te ti de nas in timp ce inghiti. Toate aceste solutii te pot ajuta sa te simti mai bine.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: HuffPost

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!