Caz halucinant în Vaslui – Se pregăteau să-şi înmormânteze tatăl, dar li s-a părut că mişcă…

0

Scene desprinse din filmele horror au avut loc într-un sat din judeţul Vaslui, unde familia unui bărbat mort de două zile, a sunat la 112 în timp ce se pregătea de înmormântare. Motivul? Faptul că bărbatul ar fi viu şi mişcă. 

Cazul halucinant a avut loc în localitatea vasluiană Vovrieşti, comuna Băceşti. Iniţial, cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui au crezut că este vorba de o glumă proastă, însă rudele celui decedat au insistat sunând inclusiv la superiorii ambulanţierilor de la Bucureşti.

Conform Adevărul, bătrânul de 84 de ani fusese internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde pe fondul afecţiunilor cardiace a decedat. După ce cadrele medicale au declarat decesul, cadavrul bărbatului a stat timp de două zile la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, ulterior fiind preluat de rude pentru a fi înmormântat.

Ulterior, însă, fiice bătrânului au considerat că acesta ar trăi. Mai mult de atât, ele au adus o oglindă care s-a aburit. Astfel, ”s-au convins”, că tatăl lor trăieşte. Nu au luat, însă, în considerare diferenţa de temperatură. Astfel, au sunat la ambulanţă, iar cadrele medicale au scos mortul din sicriu, l-au dezbrăcat şi consultat, ba i-au făcut şi electrocardiogramă pentru a dovedi rudelor că persoana decedată chiar este decedată, scrie wowbiz.ro.

 “Am fost solicitaţi în satul Vovrieşti, comuna Băceşti, pentru că rudelor unui decedat li s-a părut că acesta trăieşte. Ne-au spus că după două zile de la deces, corpul bărbatului nu s-a schimbat deloc, nu e rigid. Ba mai mult, ne-au spus că, atunci când i-au pus oglinda în faţă, obiectul a aburit. Ne-am deplasat la fata locului. Mortul era asezat în sicriu. I s-a fãcut o electrocardiogramă, iar familia a văzut cã inima nu-i mai bătea”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

SURSA

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!