Patania acestei femei, trebuie sa fie o invatatura de minte pentru noi toti – a coborat din masina deoarece noaptea la 1 a vazut un copil in mijlocul drumului, urmarea se afla in articol

0

O tanara din America a avut parte de o experienta de-a dreptul socanta, in timp ce conducea noaptea la 1 pe un drum care era slab iluminat. A vazut un copil in mijlocul drumului, care a speriat-o teribil, insa a reusit sa opreasca la timp evitand orice fel de accident. Dupa ce s-a apropiat, a inteles totul.

Copilul parea abandonat la prima vedere, insa cand femeia a oprit autoturismul si a coborat pentru a il ajuta pe cel mic, a trait spaima vietii ei. Din tufis au aparut doi barbati cu cagule care au incercat sa deschida portiera masinii. Din fericire, cei doi nu au reusit asta, iar femeia a reusit sa scape. In cele din urma, a constatat faptul ca respectivul copilas era de fapt o papusa pe care infractorii o foloseau pentru a jefui.

Tanara a povestit prietenilor ei virtuali patania, pentru a ii atentiona pe cei care se decid prea usor sa coboare din masina, noaptea pe drumul prea putin circulate. Ea le recomanda tuturor prietenilor de pe Facebook sa fie cu bagare de seama la asemenea situatii deoarece pot cadea prada cu usurinta hotilor si criminalilor.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: teo

Photo: YouTube

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!