Ce a putut face un patron din Moldova cand a prins un “hot” de 10 ani – gest teribil

0

Un patron din orasul Balti din Republica Moldova a tuns un hot si i-a scris pe frunte “sunt un hot”. Copilul a patruns ilegal pe teritoriul intreprinderii sale.

Incidentul a avut loc seara in jurul orei 20, iar faptasii erau trei copii de 8,9 si respectiv 10 ani, patrunzand pe teritoriul agentului economic printr-o gaura a unui gard beton.

Barbatul in varsta de 44 ani i-a vazut, a reusit sa il prinda pe unul dintre acestia, pe care l-a batut, i-a tuns parul si apoi i-a scris pe frunte cu vopsea tehnica “sunt un hot”, dupa care a alertat autoritatile.

Procurorul Rodica Buza a declarat ca barbatul nu isi recunoaste fapta, spunand ca a retinut copilul doar pentru a astepta sa ajunga politia, desi pe acesta se vad urmele clare si a unor lovituri.

Odata ajunsi la fata locului, politistii l-au retinut pe antreprenor, care acum risca pana la sapte ani de inchisoare, ca urmare a faptei de retinere ilegala a unui minor.

Conform procurorilor, cauza a ajuns si pe masa judecatorilor din Balti. Parintii sunt acum ingrijorati, deoarece au primit amenintari din partea patronului.

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Self-harm

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!