Au pus mana pe hotii de lemne din Maramures! Ce au gasit politistii in casele persoanelor acuzate de taieri ilegale si furt de arbori

0

Politistii din Maramures au facut, marti, peste zece perchezitii la sediile si puntele de lucru ale unor firme si la locuintele unor persoane banuite de taieri ilegale si furt de arbori, prin care ar fi cauzat un prejudiciu de 460.000 de lei, potrivit news.ro.

Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Maramures au efectuat 11 perchezitii domiciliare la sediile sociale si punctele de lucru ale unor agenti economici si la locuintele unor persoane fizice, din trei localitati din judetul Maramures.

Activitatile se desfasoara intr-un dosar penal in care se fac cercetari pentru comiterea infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori.

Valoarea prejudiciului cauzat prin taierile ilegale de material lemnos este de aproximativ 460.000 de lei.

in urma perchezitiilor, au fost ridicate documente de evidenta contabila, inscrisuri care au legatura cu activitatea infractionala si material lemnos detinut fara documente legale de provenienta.

Cercetarile sunt continuate in cauza pentru documentarea intregii activitati infractionale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.

Sursa: stirilekanald.ro

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!