3 zodii de femei care pot deveni sotii de cosmar

0

Pentru unele femei, casnicia este o povara grea, astfel ca isi vor varsa frustrarile asupra partenerului, a carui viata se va transforma in una de cosmar. Afla despre care zodii este vorba:

Capricorn: acestei native cel mai bine ii este singura, insa daca totusi se intampla sa faca marele pas, sotului ei nu ii va fi prea bine, deoarece va trebui sa ii suporte toate toanele si sa se supuna ordinelor. Aceasta nativa are nevoie de un sot ascultator, cu un nivel intelectual inferior, pentru ca sotia sa isi poata demonstra superioritatea. Este scandalagioaica, vrea mereu sa aiba ultimul cuvant, iar certurile cu ea sunt presarate cu jigniri.

Taur: aceasta este o fire extrem de geloasa, ceea ce o transforma intr-o partenera de cosmar. Sotul ei trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, deoarece aceasta nativa nu isi poate controla posesivitatea. Ii va anihila personalitatea datorita faptului ca ea isi doreste sa fie conducatoarea si cea care ia decizii. In cazul in care sotul se impune, femeia Taur ia foc. Orice greseala care are loc este taxata scump.

Scorpion: este genul de femeie prietenoasa fara seaman, insa este foarte atenta atunci cand isi alege sotul. Daca cel in care investeste incredere nu se ridica la standardele ei, se va transforma intr-o adevarata scorpie la propriu. Refuza sa tolereze un barbat care nu o respecta, moment in care intoarce roata. Il umileste in public si il provoaca constant.

Speram ca acest articol sa va fie util si sa-l impartasiti cu prietenii si cu familia dumneavoastra!

Adaptare dupa sursa: realitatea.net

Photo: Motifake

loading...
Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!