Horoscop de Sfanta Maria. Tendintele astrale generale ale acestei zile: agitatie si nervozitate

Cuadratura Soarelui cu Luna poate aduce agitatie si nervozitate si predispune la diverse accidente minore. La nivel macro, autoritatile pot avea tendinta de a adopta masuri nerealiste, ineficiente, care nu corespund nevoilor obiective ale populatiei. Acestea sunt tendintele astrale generale ale zilei.

Berbec

Azi este indicat sa fiti prudent si sa nu va asumati niciun risc, fiindca nervozitatea va poate pune in situatii dificile.

Daca este posibil, ar fi bine sa evitati sa conduceti masina. Sunteti predispus la mici accidente, care pot avea loc si din vina altora.

Nu este momentul sa provocati discutii in contradictoriu.

Taur

S-ar putea sa aveti o zi foarte incarcata, cu multe probleme de rezolvat.

In prima parte a zilei aveti tendinta sa fiti relativ nervos si sa va ocupati de mai multe treburi in acelasi timp. Va sfatuim sa faceti o lista de prioritati si sa acceptati ajutorul familiei.

Spre seara sunt sanse sa va linistiti. O intalnire cu prietenii v-ar ajuta sa va destindeti.

Gemeni

Din cauza configuratiei astrale tensionate a zilei de azi, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar mici accidente. Va recomandam sa nu faceti eforturi fizice sau intelectuale deosebite.

Ar fi bine sa evitati calatoriile lungi, pentru ca se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma fizica. Nici intalnirile cu prietenii nu sunt recomandate azi.

Va sfatuim sa nu va lasati enervat de lucruri marunte.

 

Sursa

Photo: SimonSampleton.com